10 نکته که قبل از خرید نینتندو سوییچ 2 باید بدانید!

جدیدترین کنسول نینتندو (Nintendo) به اسم نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) معرفی شده و قرار هست در تاریخ 15 خرداد شاهد عرضهی آن باشیم اما قبل از خرید این کنسول نکاتی وجود دارد که باید بدانید. از تعداد کم انحصاری ها گرفته تا قیمت بالای بازیها، تو این مقاله، تمامی چیزهایی که باید بدانید را بررسی کردیم.اگر قصد خرید نینتندو سوییچ ۲ (Nintendo Switch 2) را دارید، خواندن این مقاله برای شما واجب است.
1.کمبود عناوین انحصاری روز عرضه

در رویداد معرفی این کنسول شاهد رونمایی از چند اثر جدید بودیم اما چیزی که تا حد زیادی توجه گیمرها را جلب کرد کاهش تعداد launch title های انحصاری این کنسول نسبت به نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) بود که دارای اهمیت بسیار زیادی است.
2. افزایش قیمت بازیها

نینتندو (Nintendo) در این زمینه رو دست سایر کمپانی های ویدیو گیم زده و قیمت عناوین خودش را به 80 و یا حتی 90 دلار رسونده که حواشی زیادی ایجاد کرده و باعث اعتراض گیمرها شده. این افزایش قیمت ناگهانی میتونه بر میزان فروش این کنسول تاثیر گذار باشه.
3.قیمت بالای کنسول در زمان عرضه

طبق آخرین خبری که تا به این لحظه رسانه ای شده نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) قرار هست به قیمت 450 دلار به فروش برسه و اما طبق یک قانون نانوشته همیشه تو یک ماه اول بعد از رونمایی از کنسول ها شاهد فروش اون ها به قیمت های بسیار بالایی هستیم و در صورت بروز این اتفاق شاید به صرفه تر باشه تا مدتی دست نگه دارید.
4. کپی خور نبودن

بدون شک نینتندو (Nintendo) از کپی خور شدن نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) درس گرفته و حتی گفته میشه که ماه ها وقت صرف افزایش امنیت سخت افزاری نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) کرده. حتی تو دوران نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) هم چندین سال تا پیدا شدن راهی برای کپی خور کردن اون طول کشید. پس بعید به نظر میرسه که حداقل در چند سال آینده شاهد کپی خور شدن نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) باشیم.
5. عدم وجود دیتای بازیها در نسخههای فیزیکی

اخبار ضد و نقیضی راجب این موضوع وجود داره و به نظر میرسه حتی اگه قیمت 80 الی 90 دلاری هر بازی رو هم به جون بخرید باز هم ممکنه مجبور باشید تمام دیتای بازی را جداگانه دانلود کنید که با سرعت پایین اینترنت و تحریم هایی که از طرف سرورهای نینتندو (Nintendo) وجود داره واقعا دانلود و تجربهی بازی ها را سخت میکنه.
6. عدم بهبود کنترلرها

نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) نوآوری های زیادی به همراه داشته این نوآوری در جوی کانها (Joy Con) نیز قابل مشاهده است اما باید گفت که همچنان جای خالی بسیاری از قابلیتها در این کنترلر حس میشود.در نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) هنوز هم از آنالوگ های معمولی استفاده شده و خبری از جوی استیکهای Hall Effect نیست که به معنی امکان مواجه شدن با مشکل دریفت در این کنترلر ها است . قابلیتهای Haptic Feedback یا Adaptive Triggers هم در این کنترلر دیده نمیشوند.
7.حافظه داخلی محدود

نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) با حافظهی ۲۵۶ گیگابایت عرضه میشود ، عددی که روی کاغذ شاید بد نباشد، ولی با توجه به حجم بازیهای امروزی که خیلی راحت به 60 الی 70 گیگ میرسند کافی نیست. خرید کارت حافظه microSD با ظرفیت بالا هم هزینهی اضافه است آن هم در شرایطی که خرید یک کارت حافظهی پر سرعت و معتبر مثل SanDisk قیمت بالایی دارد.در نتیجه، حافظهی محدود کنسول باعث میشه یا مجبور باشید مدام بازیها را پاککنید و نصب کنید، یا دنبال حافظه جانبی گرون باشید.
8. پشتیبانی ناقص از نسل قبل

طبق اعلامیهی رسمی نینتندو (Nintendo) کنسول نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) از بازیهای نسل قبل پشتیبانی میکند، ولی هنوز مشخص نیست این پشتیبانی دقیقاً به چه شکل انجام میشود. به احتمال قوی بهجای اجرای مستقیم بازیها، نینتندو (Nintendo) از روش شبیهسازی استفاده خواهد کرد؛ یعنی یک نوع ترفند نرمافزاری که کنسول جدید رفتار کنسول قبلی را تقلید میکند تا بازیهای قدیمی اجرا بشن. این روش گرچه جواب میدهد، اما همیشه بینقص نیست و ممکنه بعضی از بازیها با لگ، باگ یا مشکلات گرافیکی اجرا بشن و یا اینکه از نهایت قدرت سخت افزاری کنسول استفاده نکنن.
9 . تأخیر در عرضه لوازم جانبی رسمی

یکی از مشکلات همیشگی عرضهی کنسولهای نینتندو (Nintendo)، دیر عرضه شدن یا محدود بودن لوازم جانبی رسمی است. مثلاً احتمال زیادی هست که در هفتههای اول، پرو کنترلر (Pro Controller) جدید یا داک یدک یا حتی محافظ نمایشگر رسمی در دسترس نباشد. از طرفی، استفاده از لوازم جانبی غیر رسمی هم دارای ریسک هست، چه از نظر کیفیت، چه از نظر سازگاری کامل با کنسول.
پس اگر دنبال تجربهی کامل، حرفهای و راحت از نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) هستید، ممکن هست مجبور بشید چند ماه صبر کنید تا همهی تجهیزاتش کامل روانهی بازار شوند.
10. محدودیت در پشتیبانی از اپلیکیشنهای جانبی

یکی دیگر از نکات منفی مربوط به نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) ، نبود اپلیکیشنهای پرکاربرد مثل YouTube، Netflix، یا مرورگر وب بهشکل حرفهای و کامل هست.
در حالی که رقبای نینتندو (Nintendo) این امکان را به شما میدهند تا از کنسول برای استریم، وبگردی یا حتی تماشای فیلم استفاده کنید اما نینتندو (Nintendo) همچنان روی فلسفهی “فقط بازی” تأکید دارد. برای گیمرهایی که میخوان از کنسول خود مثل یه دستگاه سرگرمی کامل استفاده کنن، این محدودیت یه نکتهی منفی محسوب میشود.

در چنین شرایطی نینتندو سوییچ 2 (Nintendo Switch 2) با وجود ویژگی هایی که داره عملا یک کالای لاکچری به شمار میره و حداقل تا زمانی که روشی برای کپی خور کردن اون پیدا بشه نینتندو سوییچ 1 (Nintendo Switch) گزینه ی بهتری برای ورود به جهان نینتندو (Nintendo) به شمار میره.
این کنسول با پشتیبانی از مجموعهای از عناوین انحصاری و Third Party و طول عمر باتری مناسب توانسته طرفداران بیشماری پیدا کند. علاوه بر این امکان کپی خور سخت افزاری نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) هم در این محبوبیت تاثیر گذار بوده. در صورت کپی خور کردن نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) خود در مجموعهی مایتندو (Mytendo) میتوانید علاوه بر بهره مند شدن از یک بخش کاملا مجزا برای تجربهی بازیهای کپی خور، امکان استفاده از بخش اورجینال کنسول و همینطور تجربهی آنلاین را نیز همچنان خواهید داشت. گیمرها حتی میتوانند از نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) برای تماشای فیلم و سریالهای مورد علاقهی خود استفاده کنند.

شما میتوانید از طریق سایت www.mytendo.net از تمامی خدمات کپی خور ، خرید و فروش و یا لوازم جانبی مربوط به کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch) بهره مند شوید.